Natuurlijk is het ons allemaal overkomen. Een potentiële klant neemt contact met je op en iets voelt gewoon niet goed. Het haar op de achterkant van je nek staat op, je voelt een koude kilte midden juli of je zegt gewoon tegen jezelf: "deze persoon is een gek!"

Natuurlijk heb je geld nodig en je hoopt dat het gewoon een slechte smoothie is die je had voor de lunch en je gaat ermee akkoord om het project op te nemen. Je denkt dat als je vasthoudt aan een contract en een aanbetaling van 50% krijgt voor het werk, je waarschijnlijk door het project zult gaan voor iets dat alleen maar een kleurrijk karakter moet hebben, en dat ze uiteindelijk een leuke en vaste klant kunnen worden. Naarmate het project vordert, besef je dat de persoon niet kleurrijk of eigenzinnig is ... ze zijn certifiably krankzinnig en je zou willen dat je naar het haar in je nek had geluisterd of dat de smoothie fataal was geweest.

Laten we eens kijken naar een recente horrorshow die ik heb meegemaakt met een klant en de stappen die ik heb genomen om mezelf te beschermen tegen de groeiende waanzin en nachtmerrie-afloop. Alle e-mailinhoud gegarandeerd letterlijk! De namen en contactgegevens zijn gewijzigd om mij te beschermen!

Het project begint ...

De eerste e-mail bevatte dit korte, eenvoudige bericht. Natuurlijk vroeg ik me af waarom iemand het onderwerp zou omschrijven op zo'n ... rare manier, met grof taalgebruik, zonder te weten wat voor soort persoon ik was. De typfout in "resipond" of grammaticale fout stoorde me niet echt, maar het hele ding wees me gewoon op mijn hoede. Ik heb hem niet gebeld en heb ervoor gekozen om alle communicatie schriftelijk te bewaren voor het geval dat mijn vermoedens gegrond waren.


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

27 juni 10:06 uur

[e-mail beveiligd]

Joe 000-000-0000


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

27 juni 11:15 uur

[e-mail beveiligd]

Kort en to the point! Dus, raak me met wat details (wat is het dat je geschreven hebt, frequentie of projectbasis / doel, budget, etc.).

Hoe ken je mijn werk?


Onderwerp: SCHRIJVEN?

27 juni 11:07 uur

[e-mail beveiligd]

Hallo Spider Man,

Ik kan me niet herinneren waar ik je tegenkwam, behalve op internet. Ik vond je werk echter nogal boeiend. Ik verkoop heren haarstukjes. Oké, je zegt, dat is een nieuwe. Dat is natuurlijk tenzij je er een draagt! lol

Hoe dan ook, hier is mijn site www.xxxxxxxx.com. Na 25 jaar in het bedrijfsleven ben ik gewoon stumped-ik heb schrijvers blokkeren. Maar erger nog, ik kan er niet achter komen hoe ik kan vertellen wat ik wil schrijven. Ik heb frisse ogen nodig.

Joe

PS Ik heb de "shit line" hier gestolen: http://www.grokdotcom.com/2009/09/21/nobody-wants-to-read-your-sh/

Scream

* Ik weet niet waarom hij niet reageerde ... of reageerde op mijn oorspronkelijke antwoord en begon een nieuwe e-mail. Mijn angst groeide met zijn erkenning dat hij moeite heeft met communiceren. Mijn eerste gedachte was dat hij 100% vooraan moest betalen.


Onderwerp: SCHRIJVEN?

27 juni 1:23 PM

[e-mail beveiligd]

Ik neem aan dat je een nieuwe homepagina wilt kopiëren of wil je de hele site herschreven? Start je een blog of blijf je bij het formaat dat je hebt?

Onderwerp: SCHRIJVEN?

27 juni 13:37 uur

[e-mail beveiligd]

Startpagina. En uiteindelijk de hele site. Formaat is wat me het meest stumped. Mijn grootste probleem is, zoals ik het zie, mijn naam-XXXXXXXXXX. Ik ben NIET meer in XXXXXXXX. En ik probeer zakenmensen te krijgen binnen een straal van 25 mijl rond mijn locatie.


Onderwerp: SCHRIJVEN?

27 juni 1:48 PM

[e-mail beveiligd]

Het lijkt erop dat je een herschrijving EN wat social media-outreach nodig hebt (inclusief traditionele advertenties). U moet ook de tagregels op uw site opnieuw indelen. De belangrijkste informatie over tekenen verdwijnt op zijbalken en onderaan. Overweegt u een herontwerp van de site om ruimte te maken voor een nieuw exemplaar?

Kortom, mijn tarieven beginnen bij $ X. Om alles op uw startpagina te herschrijven, zou ik het voor $ X kunnen doen, inclusief het weergeven van een optimale plaatsing op de pagina. De betaling gebeurt vooraf, via PayPal.

Laat het me weten als je geïnteresseerd bent om vooruit te komen.


Onderwerp: SCHRIJVEN?

27 juni 14:05 uur

[e-mail beveiligd]

Stuur me een PayPal-factuur. Ik zal betalen en dan goed praten via de telefoon. Ik typ niet, maar ik bel wel.

Joe


* Hmmm, dacht ik. Hij moet een fan van mijn werk zijn om zo snel over die som geld heen te spitten. Zijn bedrijf was een al lang bestaand bedrijf met een echt gruwelijke website en als het herschrijven naar de startpagina ertoe leidde dat de hele site werd herschreven, zou het voor mij een fantastische dag zijn. Nog een andere les over waarom hebzucht een dodelijke zonde is.


Onderwerp: SCHRIJVEN?

27 juni 14:11 uur

[e-mail beveiligd]

Bedankt! Ik ga 's middags op weg naar een klantvergadering, dus laat me morgen bellen en we bespreken uw behoeften voordat ik u factureer (ik wil zeker weten dat ik kan leveren wat u echt nodig hebt). Nadat we hebben gepraat, als ik je kan geven wat je wilt, stuur ik een factuur.

Wat is de beste tijd om contact met u op te nemen (PST)?


Onderwerp: SCHRIJVEN?

27 jun. 14:28 PM

[e-mail beveiligd]

Klinkt goed.


* Dus hij beantwoordde mijn vraag niet over hoe laat ik moest bellen. Ik dacht dat het er gewoon niet toe deed.


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

27 juni 11:44 uur

[e-mail beveiligd]

Hey Spider,

Bijgevoegd is een hoop dingen die ik samen heb gegooid, voor het geval je nog wat 'parels' zou vinden voordat we morgen praten.

Bedankt,

Joe

Bite

* Spelfouten mijn naam is een kardinaal nee-nee in een zakelijke correspondentie, maar op dit moment verwachtte ik niet veel van hem. Hij had negen pagina's vrij stromende gedachten over zijn bedrijf bijgevoegd en geen van de 'feiten' die hij had opgenomen, werd van pagina tot pagina vergeleken. Eén claimde dat 70% van een bepaalde klant zijn bedrijf gebruikte, een andere pagina claimde 80% en weer een andere claimde 90%. Toch wist ik dat ik het tot iets nuttigs kon distilleren, maar ik had het zinkende gevoel dat ik op weg was naar problemen. Ik dacht dat ik hem gemakkelijk zou maken om mezelf uit de situatie te bevrijden.


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

28 juni 12:32 uur

[e-mail beveiligd]

Om je de waarheid te vertellen, ik denk dat je alles hebt wat je nodig hebt. Het grote probleem dat ik zie is dat je site vol zit met onnodig materiaal en het lijkt erop dat het uit 1987 komt.

Ik wil je geld niet nemen als ik een probleem voor jou niet kan oplossen. Het lijkt erop dat u greep heeft op de kopie en de belangrijke dingen die u klanten en prospects wilt laten weten - u hoeft mensen alleen maar naar de site te laten kijken en de behoefte te voelen die u kunt vervullen. Ik denk dat je het beter zou doen met een herontwerp van een professionele site, de nieuwe kopie gebruiken die je (spaarzaam) hebt geschreven en investeren in kabeltelevisie-advertenties om lokale klanten te trekken. Dat is mijn eerlijke mening.

Hier is een link naar een artikel over werken met een webontwerper. Denk aan een klein webontwerpbureau dat u ook kan helpen bij het kiezen van het beste exemplaar dat op de site past. Ik zou niet eens de moeite nemen met sociale media. In het geval van een product / dienst als deze, hebt u TV met de juiste plaatsing nodig. http://webhostinggeeks.com/blog/work-with-a-weddesigner/

Uiteraard wil ik graag een poging doen om je kopie aan te passen in iets compacter, maar ik denk dat je een betere prijs kunt krijgen door een klein, lokaal bedrijf aan te nemen om het hele pakket te maken (inclusief een aantal nieuwe foto's).


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

28 juni 12:47 uur

[e-mail beveiligd]

Hoe zit het met al de onderstaande? Je studeert met wat ik heb verzonden en organiseer het in een samenhangende en boeiende kopij van de startpagina en ik begin met de rest te werken - met een paar parels van wijsheid van jou natuurlijk. Werkt dat voor jou?

Joe


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

28 juni 12:55 AM

[e-mail beveiligd]

Geen probleem! Wil je morgen nog steeds het basisstation aanraken?


* Wanneer zal ik leren? Hij leek gewoon ... te gretig. Is dat fout? Een klant moet enthousiast en enthousiast zijn. Misschien was het gewoon mijn innerlijke stem die me vertelde dat dit de eerste was in deze game.


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

28 juni 11:43 uur

[e-mail beveiligd]

Ik zal je halverwege de dag in Californië proberen te bellen en kijken of je beschikbaar bent.


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

28 jun 12:19 PM

[e-mail beveiligd]

Ik ben pas rond 17.00 uur PST terug in mijn studio, maar voel je vrij om daarna te bellen en ik zal je ook eens proberen!


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

28 jun 13:17 uur

[e-mail beveiligd]

OK


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

2 juli 20:46 uur

[e-mail beveiligd]

Mijn diepste excuses dat ik je vandaag niet heb bereikt. Ik werd gewekt door het stroomverlies toen de lokale transformator blies vanwege de hitte met drie cijfers die we de afgelopen duizend jaar hebben geleden (of zo voelt het) en ook de provider van het internet op het terrein was in de problemen.

Ik zal je morgen bellen, God van elektriciteit gewillig.


* Ik beet op mijn tanden en probeerde optimistisch en vriendelijk te zijn in een situatie die bij elk contact angstaanjagender werd. Tussen mijn gevoel van angst, stroomuitval, internetmislukking en zijn altijd vervelende e-mails, denk ik dat een hogere macht me iets probeerde te vertellen!


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

2 jul 21:09 uur

[e-mail beveiligd]

Ik hoop dat de Gila Monsters het goed doen! Arizona-zomer-nee bedankt cowboy! lol

Joe


* Ik woon niet in Arizona!


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

9 juli 11:15 uur

[e-mail beveiligd]

Weer een nieuwe energieverliezen dag, maar ik ben weer aan het draaien (en zweten). Ik heb de factuur via PayPal naar uw e-mailadres verzonden. Zodra de betaling is uitgevoerd, moet ik het exemplaar binnen 3-5 werkdagen naar u hebben ingevuld, zoals we hebben besproken.

Bedankt!


Onderwerp: Ik heb iemand nodig die goede shit schrijft die mensen lezen - en waar ze aan voldoen.

10 juli 12:54 uur

[e-mail beveiligd]

Bedankt voor de snelle betaling. Ik ga eraan werken vandaag en schiet je de eerste versie later deze week. Zodra je het hebt overwogen, kunnen we vanaf daar tweaken, maar als je bent zoals mijn andere klanten, zou je omver moeten worden gegooid door wat ik voor je schrijf.


Onderwerp: update

12 juli 17.28 uur

[e-mail beveiligd]

Gewoon een opmerking om u te laten weten dat het heel goed gaat, maar als ik naar de pagina's van uw site kijk, zie ik een probleem met de hiërarchie. Een deel van uw belangrijkste verkoopinformatie bevindt zich op een secundaire pagina en op de pagina van de startpagina (dat wil zeggen) de call-to-action-knoppen zijn de middelste pagina, waardoor mensen de onderstaande informatie kunnen missen.

Zoals ik al zei, zal ik u een JPEG-afbeelding geven van de plaatsing van de meest effectieve kopie op de voorpagina met een minimale herontwerp. We hebben wel eens gesproken over een herontwerp van de site op de weg (maar ook over de introductie / vervanging van je andere site uiteindelijk, maar ik dacht dat je misschien een snel herontwerp zou willen bespreken met iemand met wie ik aan een aantal projecten werk. haar tarieven zijn meer dan redelijk. Een kleine investering in uw site zal op de lange termijn een betere ROI opleveren, maar dat is slechts mijn professionele mening.

Als je contact met haar wilt opnemen, kun je haar een e-mail sturen [e-mail beveiligd] en laat haar een kijkje nemen op uw site en een paar suggesties doen en u een prijsopgave geven (het zal gratis zijn, dus wat moet u verliezen?).

Ik heb morgen het voltooide exemplaar voor je, behalve dat er meer kracht verliest;) en dan gaan we verder.


Onderwerp: update

12 juli 18.49 uur

[e-mail beveiligd]

Bedankt Spider,

Je hebt gelijk over de site - hij is oud - en hij is moe ...

Joe


* Een andere rode vlag. Hij weet dat zijn site niet effectief is maar begint met het kopiëren van inhoud. Hoewel de juiste kopie, althans in dit geval, zou helpen, doodde zijn slechte navigatie en warboel van niet-verwante inhoud zijn SEO en verwarde bezoekers ... als hij die had.


Onderwerp: update

12 juli 19:19 uur

[e-mail beveiligd]

Ik denk dat het grootste probleem is dat er zoveel op elke pagina staat, dat het de kijker moeilijker maakt om te begrijpen welke informatie relevant is voor zijn of haar behoeften. Als ze in de war raken of gefrustreerd raken, klikken ze weg. Internet-geduld is erg kort. Is het je opgevallen dat de links onderaan de pagina, hoewel erg belangrijk, opgaan in de achtergrond en niet kunnen worden gelezen tenzij je recht voor het scherm komt? Het is informatie die een groot verkooppotentieel heeft, maar mogelijk wordt gemist.

Het materiaal waarop ik bouw voor de kopie, is gemaakt in de VS, speciale behandeling, familie niet klant, expertise, Hollywood filmkwaliteit en zorgzaamheid (niet alleen een nummer zijn). Ik dacht aan Jaye omdat ze (afgezien van een redelijke prijs, gemakkelijk om mee te werken en betrouwbaar is) ontwerpt met eenvoudige impact en dat is wat je site nodig heeft voor eenvoudige navigatie en een warm, vriendelijk gevoel.

Het is een kleine investering in succes, maar ik begrijp dat u misschien wilt wachten tot uw secundaire site deze vervangt. Ik ben gewoon op zoek naar een klant ... familie! ;)


Onderwerp: Onderkant

12 juli 10:28 PM

[e-mail beveiligd]

Hey Spider,

Ik had mijn web-man opzettelijk achterin verbergen omdat het eigenlijk alleen maar sleutelwoorden zijn en BS die niets te maken heeft met wat ik doe. Ik ben niet op zoek naar "eerste keer" xxxxxx jongens - laat xxxxxxxx [concurrentnaam] ze binnen zuigen. Ik ben op zoek naar ervaren xxxxxxx - ze waarderen WERKELIJK ons werk.

Joe


Onderwerp: SITE

12 juli 10:45 uur

[e-mail beveiligd]

Hey Spider,

Het meisje dat je hebt doorverwezen voor het opnieuw ontwerpen van de site lijkt een kapsalon te zijn - geen webdesigner ??? Heb ik het verkeerd begrepen?

Joe


*Ja dat deed hij. Een eenvoudige link en hij heeft het verkeerd. Ik dacht dat het het beste was om de slag te slaan en te zeggen dat ik me vergist heb. Ik had grote twijfels over zijn vermogen om webtechnologie te begrijpen en de impact die het kan hebben ... of niet. Ik dacht dat hij halverwege de jaren zeventig was, dus het web was waarschijnlijk een beetje vreemd voor hem omdat het nooit deel uitmaakte van zijn bedrijf en hij ging duidelijk goedkoop met zijn webontwerp.


Onderwerp: SITE

12 juli 11:07 uur

[e-mail beveiligd]

[email protected] Ik heb het verkeerd begrepen. Sorry!

Onderwerp: SITE

12 juli 23:09 uur

[e-mail beveiligd]

Ik heb er net over nagedacht en het is kismet dat de verkeerde e-mail voor een kapsalon was? ;)

Scream woman

* Ik heb overgeven na het schrijven van dit omdat het niet gemakkelijk voor mij is om de schuld te nemen voor andermans idiotie.


Onderwerp: SITE

12 juli 11:26 PM

[e-mail beveiligd]

Ik ben in de war - wat is het adres van haar website, zodat ik haar kan zien werken.


Onderwerp: SITE

13 juli 12:13 PM

[e-mail beveiligd]

Ik weet niet wat haar huidige site is, maar zij zal u graag de URL presenteren of een paar voorbeelden van haar webdesign sturen.


Onderwerp: kopiëren en lay-out

13 juli 3.38 uur

[e-mail beveiligd]

Hoi, Joe!

Bijgevoegd is het MS Word-document met de home-page kopie en een paar tag-regels voor uw overweging en een jpeg van hoe het er uit zal zien wanneer het op uw site is aangesloten, met een paar voorgestelde aanpassingen.

De call-to-action / link-knoppen moeten idealiter onderaan de pagina staan, nadat bezoekers klaar zijn met het lezen van de verkoopkopie. Knoppen moeten ook in het midden liggen. Ik zou ook willen voorstellen om een ​​schreefloos exemplaar te gebruiken voor kopiëren, omdat het gemakkelijker te lezen is.

Bekijk het exemplaar, overweeg het, laat het aan een klant of twee zien en krijg hun mening als het tegen hen spreekt en voelt warm en uitnodigend en bel me met je reactie. Ik denk dat u het ermee eens zult zijn dat het gebruik van bepaalde zoekwoorden speelt op emoties en vertrouwen en spreek met uw doelgroep. De zoekwoorden zijn ook bedoeld voor maximale SEO voor uw site en moeten u helpen wanneer mensen zoeken naar uw type bedrijf, inclusief het gebied.

Bel me als je vragen hebt.

Speider


Onderwerp: ontvangst van e-mail

13 juli 4.36 uur

[e-mail beveiligd]

Gewoon controleren of je deze ochtend de kopie en de lay-out van de jpeg hebt ontvangen. Zo niet, dan zal ik het opnieuw verzenden.

Fijn weekend!


Onderwerp: Got It

14 juli 1:36 PM

[e-mail beveiligd]

Hallo spider,

Ik zal het dit weekend bekijken.

Blijf kalm,

Joe


* Omdat ik wist dat hij technisch onverschillig was, wilde ik zeker weten dat hij beide bijlagen kreeg. Ja hoor, maar ...


Onderwerp: WEIRD ...

14 juli 19:42 uur

[e-mail beveiligd]

OK Spider,

Heb je me een puzzel gestuurd? Het exemplaar is totaal onsamenhangend - moet ik het allemaal samenvoegen of heb je vergeten om me een "leesbare" startpagina te sturen?

Joe


Onderwerp: WEIRD ...

14 juli 20:58 uur

[e-mail beveiligd]

Is het dat ik het originele exemplaar op het woorddocument heb bijgevoegd dat verwarrend is? Dat is waarom ik de jpeg stuurde van hoe de herschreven kopie op de pagina zal verschijnen.

Elke alinea is een herschrijving van de huidige inhoud van de startpagina, maar wordt aangevuld met trefwoorden en een persoonlijkere en effectievere verkoopkopie op basis van de pagina's met door u verzonden notities. Ik heb de kopie geschreven voor maximale herkenning van de noodzaak om de bezoeker in uw dienst te interesseren en ze naar de site te halen, zodat ze naar secundaire pagina's gaan. Er wordt herhaaldelijk informatie in delen van de pagina geplaatst voor maximale aandacht en om diegenen te bedekken die een blik werpen op gebieden, maar die mogelijk van de site af klikken voordat de volledige pagina is gelezen.

Breid uw zorgen alstublieft uit.


* Ik moest uitvinden wat hem in de war bracht. Ik stuurde een Word-document met zijn originele exemplaar en hoe ik het heb herschreven. Het was allemaal duidelijk gemarkeerd, "originele kopie" en "herschreven kopie". Hij zag ook de bijgevoegde JPEG niet, en liet de nieuwe kopie zien die in zijn homepage-lay-out was gestoken.


Onderwerp: WEIRD ...

14 juli 21.46 uur

[e-mail beveiligd]

Het kwam net bij me op dat je misschien de afbeelding (jpeg) die ik met het document stuurde niet kon openen of openen om plaatsing te tonen, wat de puzzelverwarring zou verklaren. Heb je het afbeeldingsbestand gezien?


* Nogmaals, ik nam een ​​hap van de kakensandwich en vroeg of hij al het materiaal had bekeken dat ik had gestuurd.


Geen onderwerp

14 juli 21.55 uur

[e-mail beveiligd]

Dit is wat ik heb:


* Hij heeft het Word-document teruggestuurd.


Geen onderwerp

14 juli 21.46 uur

[e-mail beveiligd]

Oké, ik begrijp het nu. U zou dit (bijgevoegde) jpeg-bestand moeten hebben (een afbeelding van uw startpagina met de nieuwe kopie aangesloten op de juiste plaatsen voor uw webmaster / ontwerper om te volgen). Het is meer dan 3 MB groot (475K gecomprimeerd), dus misschien laat je e-mailserver het niet door. Laat het me weten als dit bestand arriveert en je het kunt openen.


RE: (geen onderwerp)

14 juli 10:07 PM

[e-mail beveiligd]

Dat is beter! Je legt de puzzel bij elkaar! Stuur mij de kopie in WORD zodat ik ermee kan spelen en een paar delen kan corrigeren. Dan stuur ik het terug voor je "Pools". OK?

Bedankt Joe


* Ik heb mijn verzonden e-mail opnieuw gecontroleerd en beide bestanden, inclusief de jpeg, zijn beide bijgevoegd. Hmph!


RE: (geen onderwerp)

14 juli 10:10 PM

[e-mail beveiligd]

Super goed! Dit is het woord document.


RE: (geen onderwerp)

14 juli 10:21 PM

[e-mail beveiligd]

Ik heb de puzzel terug. Ik bedoel de Doc ZONDER mijn stomme "voor" rotzooi. Ik kan het jpeg-bestand niet bewerken.

Joe


* Zijn "stomme rotzooi?" Leuk! Ik heb het document bewerkt, zodat het gedeelte met de 'originele kopie' hem niet zou verwarren. De terminologie van 'origineel' of 'kopie' moet hem gek hebben gemaakt.


RE: (geen onderwerp)

14 juli 10:35 uur

[e-mail beveiligd]

Dit is het herziene document ...


Onderwerp: Your Shit

15 juli 21.48 uur

[e-mail beveiligd]

Nou Spider,

Ik heb gelezen wat je me keer op keer hebt gestuurd en het is de grootste troep die ik ooit heb gelezen.

Al die bedrijven die je opgeeft, omdat ze voor gewerkt hebben, moeten nep zijn. Ik had beter moeten weten dan je referenties niet te controleren. En dat maakt me echt kwaad.

Geef gewoon mijn geld terug omdat ik je exemplaar nooit zal gebruiken.

Joe

Nightmare

* Dames en heren, de onvermijdelijke waanzin is geland! Het zou een ding voor hem zijn om te zeggen dat hij het niet leuk vond, maar omdat we zijn gewenste kopie in telefoongesprekken bedekten en hij enthousiast was over mijn richting, was dit nogal schokkend. Het feit dat ik me beschuldigde van het vervalsen van mijn klantenlijst was echt buiten het linker veld en de referentiecontrole was vreemd omdat hij beweerde dat hij mijn werk van internet kende.

Ik was niet van plan om zijn geld terug te geven, maar ik wist dat ik kalm en professioneel moest blijven voor het geval hij bipolair was of niet meer van zijn medicatie gebruikmaakte en de volgende dag terug in de realiteit zou snellen.


Onderwerp: Your Shit

15 juli 10:22 PM

[e-mail beveiligd]

Nou, het spijt me dat je je zo voelt en als je je zorgen uitbreidt, zal ik de kopie graag naar wens herschrijven. Ik kan je verzekeren dat mijn cliënten behoorlijk echt zijn en ik neem aan dat dit een van de redenen was waarom je me benaderde.

Het probleem met een terugbetaling is dat het werk werd teruggegeven aan wat we hadden besproken en ik legde mijn aanpak voor het herschrijven van je exemplaar voor en je was het eens. Neem een ​​dag of twee de tijd om na te denken over wat je niet leuk vindt aan de kopie en een weloverwogen kritiek te formuleren met aantekeningen van wat jij denkt dat de zwakke punten zijn of de punten die je niet wilt laten dekken / die je wijst wil gedekt zijn en ik zal met genoegen een nieuw concept opnieuw indienen.

Ik ben trots op niet alleen mijn professionaliteit, maar ook op het opbouwen van een sterkere aanwezigheid op het web voor mijn klanten, die allemaal terugkerende klanten zijn.


* Ik was er zeker van dat dit niet tot een goed einde zou komen, dus heb ik mijn argumenten voor eventuele toekomstige juridische acties of incasso-pogingen van zijn kant gesteld. Nogmaals, ik bijt op mijn tong en gaf hem een ​​kans om het werk te herzien voor de "laklaag" die hij de dag ervoor had genoemd. Dit gebeurde ook op een zaterdag, dus het was vreemd dat hij onmiddellijk antwoorden wilde. Ik zou tot maandag hebben gewacht, maar was bang dat hij het hele weekend zou stoven en maandag een volledig monster zou zijn.


Onderwerp: Your Shit

15 juli 23:37 uur

[e-mail beveiligd]

Spider, je bent gewoon een oplichter. Neem een ​​dag of twee? Stuur je een weloverwogen kritiek? Jij arrogante pik!

Ik neem deze kwestie over met mijn creditcardmaatschappij. Als ze je e-mails lezen en er een kopie van maken, heb ik er het volste vertrouwen in dat ze het erover eens zullen zijn dat ik het verkeerd heb gedaan. Bewaar uw herschrijfacties dus voor hen.

Joe

PS IEMAND kan een valse lijst verzinnen. Als uw referenties echt zijn, neem dan contact op met naam 3 bij een van de Amerikaanse bedrijven die u opmerkt. Doe het niet, en het zal bewijs positief zijn voor iedereen die dit leest, dat je gewoon een bedrieger bent en je hebt me eraf gerukt.

Geef me een teruggave of bereid je voor om veel tijd te besteden aan het aanscherpen van je schrijfvaardigheid aan Pay Pal, B of A etc.


* Juridisch gezien had hij niet het recht om een ​​volledige terugbetaling te vragen. Het werk werd opgeleverd met dien verstande dat het een eerste ontwerp was en herzieningen waren inbegrepen in de vergoeding. Toch zijn er bij het omgaan met PayPal en creditcards wendingen en bochten die kunnen optreden die niet zullen gebeuren met cheques of bankoverschrijvingen.


Onderwerp: Your Shit

16 juli 12:04 uur

[e-mail beveiligd]

Het spijt me dat je je zo voelt en ik ben het zeker niet eens met je beschuldigingen. Service werd weergegeven zoals beloofd en het product werd afgeleverd. Ik heb aangeboden om herzieningen te doen om je tevreden te stellen, maar blijkbaar is dat niet wat je wenst en je weigert om de kwestie te bespreken.

Ik kan geen geld terugbetalen dat is betaald voor levering van een intellectueel eigendom dat u nu bezit. Het is altijd mogelijk dat u om een ​​terugbetaling vraagt, maar nog steeds van plan bent om de kopie te gebruiken op uw huidige site of de andere site die u hebt genoemd die u aan het bouwen bent, waardoor de bal in mijn rechtbank voor auteursrechtelijk beschermd materiaal van u wordt verzameld. Het is ook mogelijk dat u, geconfronteerd met de kosten van het bijwerken van uw website om het nieuwe exemplaar te plaatsen, hebt besloten om niet door te gaan met die kosten en om terugbetaling vraagt.

U kunt zowel een klacht indienen bij PayPal als bij uw creditcardmaatschappij, maar ik ben ervan overtuigd dat onze e-mails, evenals het feit dat mijn professionele klantenlijst echt is en dat zij mijn capaciteiten en successen voor hun sites zullen bevestigen, zullen spreken van mijn professionele afhandeling van dit project.

Ondanks de taal en beledigingen in uw laatste paar e-mails, ben ik nog steeds bereid om het geleverde exemplaar te herschrijven zodra u opmerkingen over uw bezorgdheid indient over wat is afgeleverd.


Onderwerp: Your Shit

16 juli 1:52 AM

[e-mail beveiligd]

Natuurlijk heb ik onze e-mailuitwisselingen bekeken en zie ik het volgende van zaterdag:

Dat is beter! Je legt de puzzel bij elkaar! Stuur mij de kopie in WORD zodat ik ermee kan spelen en een paar delen kan corrigeren. Dan stuur ik het terug voor je "Pools". OK?

Bedankt Joe

Ik ben zeker van mening dat een aanvaarding en voortzetting van onze overeenkomst. Je kunt doorgaan met werken aan dit project of een terugbetaling proberen te doen, zoals je hebt vermeld, en ik moet dit betwisten.

Ik ben benieuwd waarom je denkt dat mijn klanten nep zijn als ze niet alleen op mijn naam staan ​​maar ook op mijn blog met links naar de artikelen die op de blogs van die klant verschijnen? Oorspronkelijk, in je e-mail van 27 juni, zei je dat je mijn werk op internet had gezien.

Zoals vermeld in mijn vorige e-mail, ben ik bereid om door te gaan en je de bewerkingen ("Pools") te geven die je hebt aangevraagd op de 14e.


Ten slotte…

Wanneer het gaat om creditcard- of PayPal-betalingen, is er nog steeds een klant die u kunt gebruiken, waarvan u op de hoogte moet zijn wanneer u deze betaalmethoden gebruikt. De heer Looney heeft zestig dagen om een ​​klacht in te dienen bij PayPal en zijn claim op terugbetaling te vermelden. PayPal neemt vervolgens contact met me op en vraagt ​​om mijn input. Ze geven er de voorkeur aan dat beide partijen een passend compromis uitwerken. Ze willen ook de reden weten. Heb ik in dit geval niet geleverd wat was beloofd? Ik deed. Heb ik niet aangeboden om het probleem op te lossen door de vermeende problemen te corrigeren? Ik deed. PayPal zou erop staan ​​dat de klant mij de kans geeft om het materiaal te bewerken via hun bemiddelingsproces, wat betekent dat al het materiaal voor dergelijke gevallen zou worden ingediend bij een site van hen.

Ik moet nog iets van de klant of PayPal horen, maar dat betekent niet dat hij voorgoed is verdwenen. Wanneer u betalingen via PayPal accepteert, moet u er rekening mee houden dat de klant zestig dagen de tijd heeft om een ​​klacht in te dienen. Omdat hij een creditcard gebruikte om via PayPal te betalen, heeft hij echter zes maanden tot een jaar om een ​​klacht in te dienen via de kaart, met de grootste bedreiging dat ik te maken krijg met BoA (Bank of America). PayPal zal niet, in het voordeel van het omgaan met kredietbedrijven boven individuen, zeer hard vechten voor mijn rechten, ongeacht welk bewijs ik inlever, en ik zal het volledige betaalde bedrag terug betalen. De tijd zal uitwijzen of de cliënt het heeft opgegeven of zijn claim gewoon uitstelt.

Terwijl PayPal garant staat voor een snelle ontvangst van geld, is het beter om een ​​cheque aan te vragen en de twee of drie dagen te wachten op bezorging via slakkenpost. In de toekomst zal ik misschien geen vreemde e-mails beantwoorden van zelfs nog minder geoefende mensen.

Hoe ga je om met onredelijke klanten? Blijf je professioneel? Welke voorzorgsmaatregelen neemt u in bij het accepteren van klanten om ervoor te zorgen dat u niet gestoken wordt? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Afbeeldingen © GL Stock Images