Laat me dit eerst uit de weg ruimen: mijn blogberichten op WDD zijn niet te koop en ik profiteer op geen enkele manier van deze post.

Dat gezegd hebbende, wil ik je vertellen over mijn succes bij het vinden van geweldige webhosting, evenals een goede hosting deal voor WDD-lezers die je ook een beetje sociaal goed doet (meer hierover hieronder).

Het kiezen van de juiste webhostingprovider is een van de moeilijkste zakelijke beslissingen die ik moest nemen.

Ik besefte al vroeg in de game dat de kwaliteit van de hosting en ondersteuning veel belangrijker is dan de prijs, omdat een website je reputatie kan opbouwen of breken en ik niet wilde rotzooien met hosts die me in verlegenheid zouden brengen situaties.

Na een aantal jaren in de webbusiness te hebben gewerkt, heb ik mijn eerlijke deel van de hostingbedrijven gezien. Ik ben in het bijzonder overgegaan op twee van hen, Meditempel en Mosso , omdat ze niet in staat waren om aan de behoeften van mijn site te voldoen, zeker niet zonder dat de kosten exorbitant werden.

Mijn ervaring met Media Temple

Ik organiseerde vele sites met Media Temple (MT) voor meerdere jaren en was over het algemeen tevreden met hen. MT wordt tenslotte overal geadverteerd en was op dat moment een geweldig bedrijf om te hosten.

Na een paar jaar succes groeide MT zo groot als een bedrijf dat het bergafwaarts ging , althans voor mijn sites.

Mijn websites gingen constant onder water of zouden traag worden en niet meer reageren . Alsof dit niet genoeg was, werd hun doorgaans uitstekende ondersteuning geleidelijk onprofessioneel en onbezorgd.

De goede technici leken vervangen door nieuwelingen en hun ooit snelle reactietijd nam uiteindelijk een eeuwigheid in beslag. Het was alsof ondersteuning geen prioriteit meer voor hen was.

Ze leken te veel ongewone oorzaken van downtime te hebben. Ik had zeker niet verwacht dat dit een top-dollar zou betalen voor hosting.

Mijn ervaring met Mosso

Dus ben ik overgestapt naar Mosso voor hosting. Mosso is een heel goed bedrijf en de ondersteuning ervan is veel beter dan MT's naar mijn mening.

Vanwege het load-balancing-systeem van de 'cloud server' blijf ik echter als een gebruiker met zeer weinig controle over de back-end van mijn sites .

Ik had bijvoorbeeld geen mogelijkheid om bepaalde instellingen in het .htaccess-bestand te wijzigen of om de informatie die ik nodig had uit de serverlogboeken te halen.

Ook de kosten voor bandbreedte en rekencyclusoverschotten werden overdreven: Webdesigner Depot is een grote site en kan tienduizenden bezoekers op één dag krijgen.

Hoewel Mosso een zeer professioneel bedrijf was, stond de infrastructuur mij niet toe om de server aan mijn behoeften aan te passen , en de service was waarschijnlijk een van de duurste die er was.

Dingen worden beter: mijn ervaring met AN HOSTING en UK2Group

Gedurende een aantal weken was ik niet tevreden met de hosting-situatie van Webdesigner Depot. De site liep langzamer en de kosten namen toe naarmate het steeds populairder werd.

Dat is toen ik een e-mail kreeg van Nick Nelson, Global Commercial Director bij UK2 Group , dat veel merken bezit, waaronder ANHosting . Nick wilde me helpen met het oplossen van mijn hostingcrisis.

Ik had nog nooit van gehoord UK2 Group of ANHosting voorheen, dus ik was terughoudend om ze te hosten, vooral omdat zoveel andere webhostingproviders constant contact met me opnemen met vergelijkbare aanbiedingen.

Hij overtuigde me er echter van dat hun diensten anders waren en om verder te kijken.

Na enig onderzoek kwam ik erachter dat de UK2 Group in 1998 werd opgericht en feitelijk een van de grootste webhostingbedrijven ter wereld is .

Ik vond ook enkele oude artikelen waarin mensen klaagden over ANHosting, maar dat was voordat het werd overgenomen door UK2 Group, dus de zaken zijn nu anders.

Laten we eerlijk zijn: met hosting krijg je waar je voor betaalt. Maar uiteindelijk is de steun achter het product het belangrijkste voor mij. Toegegeven, Webdesigner Depot staat niet op ANHosting's $ 6,95 / maand-plan, maar alle klanten van de UK2 Group krijgen ondersteuning van hetzelfde team , dat gevestigd is in de Verenigde Staten en antwoordt aan hetzelfde managementteam.


Ik speel nu al een tijdje bij ze, en tot nu toe ben ik echt onder de indruk. Hier is wat ik leuk vind aan hen:

 • Uitstekende ondersteuning
  Ondersteuning is het belangrijkste aspect van hosting voor mij. ANHosting en de andere hostingproviders van UK2 Group worden ondersteund door een team van geweldige medewerkers in Chicago en Utah. Terwijl de meeste bedrijven hun steun outsourcen, verschuift de UK2 Group naar insourcing, zoals gemeld door Het register .
 • Snelle servers
  Webdesigner Depot wordt altijd snel geladen en heeft een snelle responstijd. UK2 Group heeft ANHosting in december 2007 gekocht en kort daarna gemigreerd naar SoftLayer. Ik ben geen techneut, maar van wat ik heb gelezen, zijn de servers en het netwerk van SoftLayer van topklasse.
 • Behandelt het Digg-effect
  Artikelen van Webdesigner Depot zijn op de startpagina van Digg verschenen zonder ervoor te zorgen dat de site crasht of niet meer reageert. Ik ken andere sites die dezelfde server delen waar ik op sta en ook vaak op Digg staan, en wanneer ze dat zijn, vertragen ze mijn site niet. Ik moet echter wel duidelijk maken dat je niet kunt verwachten dat een hostingaccount van $ 6,95 / maand elke keer het Digg-effect aankan, maar ANHosting zal met u werken, en het heeft veel producten die zijn gebouwd om dergelijke effecten aan te pakken, zoals VPS.NET en 10TB.com . Als je weet dat je een piek in het verkeer zult krijgen, neem dan vooraf contact op met de beheerders, en ze zullen het laten werken.
 • Hulp overbrengen
  Als je met een andere hostingprovider bent, zoals ik was, maar het idee niet vreest om over te stappen naar een beter hostingbedrijf, wanhoop niet. Het team van UK2 Group zal u helpen uw site over te zetten. Het hielp me met de mijne en verzekerde me dat het hetzelfde zou doen voor jou. Laat hen gewoon weten dat u een Webdesigner-depotlezer bent en wilt overstappen naar een van hun bedrijven.
 • Dataveiligheid
  Back-ups gebeuren meerdere keren per dag en worden een tijdje bewaard, waardoor ik gemoedsrust krijg. Van elke UK2 Group-server is ook een back-up gemaakt. Vraag naar pakketten die R1Soft-back-ups ondersteunen voor extra comfort; anders bevat het pakket van $ 6,95 per maand eenmaal per dag back-ups, als dat voor u werkt.
 • Veel bandbreedte
  UK2 Group geeft veel bandbreedte, zelfs met het laagste pakket, en biedt maar liefst 10 TB aan dedicated servers . Ze maken je ook niet meteen af ​​zonder waarschuwing als je de limiet overschrijdt, zoals veel andere hosts doen. Ze werken met u samen, wetende dat uw site uw prioriteit is.

Summer of Social Good: exclusief aanbod voor WDD-lezers

Deze zomer neemt UK2Group deel aan de Zomer van sociaal welzijn met Mashable.com en veel andere partners.

Begin vandaag met een van de onderstaande aanbiedingen en UK2Group doneert $ 100 aan de Summer of Social Good voor elke aanmelding!

Aanmelden bij een van beide Midphase.com of ANHosting.com en gebruik de couponcode " {$lang_domain} " Om 3 maanden GRATIS hosting te ontvangen bovenop uw gekochte termijn. Meld u aan voor minimaal 12 maanden, blijf minstens 31 dagen lang rond en doneer $ 100 aan deze geweldige zaak (en u ontvangt tegelijkertijd geweldige hosting!).

Midphase en ANHosting eert een 30 dagen durende 'geen vragen' geld-terug-garantie dus er is geen risico.

We hopen deze zomer 10.000 dollar op te halen voor het goede doel . Dus help ons door je aan te melden en laten we wat goed doen. ;)

Als u vragen of opmerkingen heeft, heeft Nick mij toestemming gegeven om zijn e-mailadres hier te plaatsen, zodat u rechtstreeks contact met hem kunt opnemen voor vragen of opmerkingen: nick.n [at] uk2group.com